Deel 2 bij 7/43 Extra 4 Audio Cd's - nu van €39,08 voor €19,00

ISBN nummer:
Referentie: 2004062
Voorraad: 6 stuks

Audio-CD

De audio-CD's maken het mogelijk voor de cursisten om zelfstandig aan de slag te gaan met verschillende opdrachten. Onze audio-CD's worden nu digitaal geleverd. Dat betekent dat u de audio-CD's na aanschaf kunt beluisteren in de digitale omgeving van uw klantenaccount.

19,00 per stuk
  • Productomschrijving

Deel 2 bij 7/43 Extra 4 Audio Cd's - nu van €39,08 voor €19,00

19,00

7/43 Extra bevat uitgebreide oefenmaterialen waarmee de cursisten zelfstandig kunnen werken.  Hiermee wordt per thema extra geoefend met de basiswoorden die in 7/43 aan bod zijn gekomen. Extra biedt veel schrijfoefeningen, leesoefeningen en oefeningen die de woordherkenning trainen. Verder worden de letters van de basiswoorden geoefend.

Deel 1: In deel 1 zijn de basiswoorden gekozen rondom het thema Boodschappen doen. Samen met 7/43 deel 2 leidt het toe naar niveau Alfa A.
Deel 2: In deel 2 zijn de basiswoorden gekozen rondom het thema Kleding. Samen met 7/43 deel 1 leidt het toe naar niveau Alfa A.
Deel 3: In deel 3 zijn de basiswoorden gekozen rondom het thema Lichaam en Gezondheid. Samen met 7/43 deel 4 leidt het toe naar niveau Alfa B.
Deel 4: In deel 4  zijn de basiswoorden gekozen rondom het thema School. Samen met 7/43 deel 3 leidt het toe naar niveau Alfa B.
Deel 5: In deel 5 zijn de basiswoorden gekozen rondom het thema Huis en Wonen. Samen met 7/43 deel 6 leidt het toe naar niveau Alfa C.
Deel 6: In deel 6 zijn de basiswoorden gekozen rondom het thema Koken. Samen met 7/43 deel 5 leidt het toe naar niveau Alfa C.
Deel 7: In deel 7 zijn de basiswoorden gekozen rondom het thema Reizen. Dit deel bevat langere teksten en moeilijkere woorden. Het is bedoeld om de cursisten nog wat extra oefeningen te geven voor bijvoorbeeld een vervolg in de inburgering.

Er kan worden geoefend op papier met lezen en schrijven in de werkboekjes; dit kan dan naast de e-learning worden gebruikt.

De schrijfoefeningen van de 7/43 boeken kunnen thuis worden gedaan door de cursist, dit in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. 
Het schriftelijke pakket wordt volledig ondersteund door de audio-cd's, zo kan de cursist onafhankelijker van de docent aan het werk gaan. 

Voor wie is 7/43 Extra?

  • Voor anderstalige, analfabete volwassenen.
  • Voor Nederlandstalige analfabete volwassenen.
  • Voor de alfabetiseringsdocent die met 7/43 werkt en graag meer gedifferentieerd wil werken.
  • Voor de alfabetiseringsdocent die graag kant en klare aanvullende materialen wil inzetten.
  • Voor de alfabetiseringsdocent die een actieve leerhouding bij de cursist wil bewerkstelligen en zelfstandigheid wil bevorderen.
  • Voor de alfabetiseringsdocent die mee wil werken aan het vergroten van de studievaardigheid van de cursist en de cursist wil leren hoe je het best kunt leren.
  • Voor de alfabetiseringsdocent die een arsenaal aan leermaterialen flexibel wil kunnen inzetten.
  • Voor de alfabetiseringsdocent die grote niveau-verschillen in de groep heeft.

Bestellen