Help! 1 Kunt u mij helpen? Set van 2 audio-cd's

ISBN nummer: 9789055171019
Referentie: 9861018
Voorraad: 119 stuks

Help! 1 Kunt u mij helpen?

Deze audio-cd's horen bij Help! 1 Kunt u mij helpen?, het eerste deel uit de serie Help!.
De cd's bieden ondersteuning bij de luister- en spreekoefeningen.

Onze audio-CD's worden nu digitaal geleverd. Dat betekent dat u de audio-CD's na aanschaf kunt beluisteren in de digitale omgeving van uw klantenaccount.

De hulpboeken, het cursistenboek en het docentenboek dienen apart besteld te worden. 

56,56 per stuk
  • Productomschrijving

Help! 1 Kunt u mij helpen? Set van 2 audio-cd's

56,56

Help! Een cursus Nederlands voor anderstaligen 

Help! is een cursus Nederlands voor anderstaligen die in Nederland een opleiding op middelbaar, hoger of universitair niveau willen gaan volgen. Ook voor mensen die een beroep op dat niveau willen gaan uitoefenen is de cursus geschikt. Er is rekening mee gehouden dat de serie veel gebruikt wordt door studenten die aan buitenlandse universiteiten Nederlands leren, c.q. studeren.

Om met de cursus te kunnen werken, hoeft de cursist geen kennis van het Nederlands te hebben, maar een vooropleiding op middelbaar of hoger niveau is noodzakelijk. De boeken bieden teksten en oefeningen die aansluiten bij (alledaagse) situaties in Nederland. Aan de hand van teksten worden de Nederlandse woordenschat en grammatica behandeld en geoefend. Elk deel bevat een grote hoeveelheid teksten, spreek-, luister-, lees-, schrijf- en woordenschatoefeningen. De woordenschat die in de cursus wordt opgebouwd, sluit aan bij het Basiswoordenboek Nederlands.


Bestellen